Форум для друзей!)

Объявление

Добро пожалувать на Броварской форум!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум для друзей!) » Здоровье » Плохое зрение у ребенка


Плохое зрение у ребенка

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Проходили с дочкой комиссию в школу, зрение 0,8 и 0,7. Раньше было нормальное. Думаю где найти хорошую частную клинику. Может подскажите.

0

2

Мы долгое время лечили зрение в нашей поликлинике, но результата я не видела, потом, по совету подруги, обратились в частную клинику, она сама там делала лазерную коррекцию зрения, так вот мне очень понравился инновационный подход к лечению в этой клинике. Ребенку назначили ночные линзы для детей http://visium.com.ua/nochnye-linzy/. Наши врачи о таком и не слышали. Пока рано говорить о результате, т.к мы пользуемся этими линзами всего неделю, но с такими квалифицированными врачами я думаю мы добьемся желаемого результата.

0

3

Це вже вирішувати тільки вам, але я думаю, що все ж таки варто зробити, адже тоді ви зможете забути про окуляри та лінзи назавжди. Я нещодавно читав статтю про заміна кришталика ока в якій докладніше зміг ознайомитися з усією інформацією, адже у мене катаракта, а сама по собі вона не пройде. Якщо комусь цікаво, раджу всім почитати, дізнаєтеся багато чого нового і цікавого про зір.

0

4

А де можна в Києві замовити контактні лінзи?

0

5

Можу запропонувати скористатись послугами перевіреного інтернет-магазину оптики, в якому я собі придбав назначені офтальмологом контактні лінзи на місяць https://okuliarova.com/kontaktni-linzy-na-1-misyats/. Це свого роду випробний термін, щоб зрозуміти підходять вони вам чи ні. Як на мене, то лінзи набагато ліпше виглядають, чим окуляри. При правильному за ними доглядом лінзи абсолютно безпечні для здоров'я очей.

0

6

Мене теж цікавлять  контактні лінзи, де можна обрати?

0

7

Останнім часом я вирішила спробувати контактні лінзи https://niceoptica.com/products/55-kontaktnye-linzy і вибір зупинився на інтернет-магазині Niceoptica.  Замовлення було легким та зручним, а доставка швидкою. Що мене приємно вразило, так це широкий асортимент виробників і типів лінз. Я знайшла ідеальний варіант для себе та дитини, а ціни були приємною несподіванкою. Я раджу всім, хто шукає якість і комфорт, замовляти контактні лінзи саме тут.

0


Вы здесь » Форум для друзей!) » Здоровье » Плохое зрение у ребенка