Форум для друзей!)

Объявление

Добро пожалувать на Броварской форум!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум для друзей!) » Литература » Дитяча література


Дитяча література

Сообщений 1 страница 13 из 13

1

Моїй племінниці виповнюється 4 рочки, батьки попросили не дарувати іграшки, тому що їх і так достатньо, сказали, щоб вибрав щось з книг розвиваючих для діток.
Я в цьому нічого не розумію, може порадите? Буду вдячний.

0

2

Ох, до вибору літератури для дітей в такому віці потрібно підходити серйозно, я б рекомендувала зупинитися все ж на легких казках.
Я так розумію, читати їх все одно батьки будуть)

0

3

Реально, найкраще свій вибір зупинити на казках, книгах про тварин, про космос, так ви не помилитеся і книжка не буде припадати пилом на полиці до потрібного віку. У мене син в 4 роки вже сам пробував абетку вчити.

0

4

Потрібно ще брати до уваги той факт, що всі дітки різні, хтось в 4 ще жодної книги не відкривав, а хтось вже читати починає.
Можу вам порекомендувати магазин з великим вибором дитячої літератури https://bookish.kiev.ua/literatura-dlya-ditei ось недавно тут купили твір "Велика книга почемучки" Котка, підходить для молодшого шкільного віку, синові 5 років, йому ну дуже подобається.
У ній є відповіді на всі дитячі питання, тому ідеально підійде для допитливих дітей.
https://i1.rozetka.ua/goods/8657122/kristall_book_9789669368621_images_8657122178.jpg

0

5

Подарки детям это всегда не простой вопрос. Вы знаете, я полностью согласна с родителями малышки и с их просьбой не дарить игрушки, а что-то развивающее. Тем более, сейчас такое время, что у детей хватает игрушек и обычно имеют их с излишком. А вот заниматься развитием своего малыша всегда важно и актуально. Я дарила своему племяннику на 6 лет комиксы на английском языке, которые нашла на сайте British Book https://www.britishbook.ua/catalog/komiksy/ . Они и познавательные и красочные и интересные. Может быть на 4ре годика это будет рановато, но можно посмотреть художественную литературу, которая будет кстати.

0

6

Для занятий с дошкольником бесплатно почитайте - Учимся считать с арифметическими пазлами https://ru.childdevelop.com.ua/practice/math/9063/ Это аатематический проект для малышей. Ребенок учится соединять количество предметов с числовым обозначением. Будет полезно...

0

7

tao8286 написал(а):

Для занятий с дошкольником бесплатно почитайте - Учимся считать с арифметическими пазлами

Спасибо. Какое же сейчас все-таки замечательное время. Были бы у нас такие обучающие материалы в детстве...

0

8

В магазине Бава большой выбор книг для детей https://bava.com.ua/c/knigi-dlya-detej Я покупаю разную литературу - и развивающие книжки, и художественные. Для обучения еще тут заказываю карточки. С ними мы легко выучили цвета, фигуры, буквы и цифры, животных и птиц.
В магазине хорошие современные книги, они яркие и интересные.

https://bava.com.ua/files/products/52870t126962.500x450.jpg

0

9

Читайте «Камінний хрест» https://osvita.ua/test/training/skorocheni-tvory/82498/ Василь Стефаник. Скорочені версії для успішного складання ЗНО.  Твір подано у трьох форматах: скорочена версія, переказ і дуже стислий переказ....

0

10

Цікавить корисна література з педагогіки та виховання дітей, де порадите купити?

0

11

Теж нещодавно цікавилась таким питанням, особисто мені пощастило знайти дуже цікаві та інформативні книги з педагогіки та виховання дітей https://book-ye.com.ua/catalog/pedahohi … khovannya/ на сайті книжкового магазину Книгарня "Є". По Україні працюють дуже багато офлайн магазинів цієї компанії, але на жаль, до найближчого мені далеченько їхати, купую тільки через інтернет. Замовляю книг на суму більше ніж 299 грн, і доставка Укрпоштою виходить для мене безкоштовна. Асортимент чудовий, раджу і вам завітати на сторіночку.

0

12

Рекомендують взагалі з дітьми спілкуватися так, як із дорослими. Мовляв, діти можуть читати не лише дитячі книжки. Але особисто я вважаю, що краще вже дітям читати дитячі книги, які світліші та яскравіші, сповнені цікавих подій. Я б ніколи не стала б дитину садити за якийсь "Обрив" Гончарова або за "Анну Кареніну". Не варто красти у дітей їхнє дитинство з його наївністю та безтурботністю. Книги для дітей купую в https://knigoland.com.ua/dityacha-literatura тут дуже непоганий вибір, як у класичним казкам і творам, і по книгам/казкам сучасних авторів.

0

13

А еще какие есть магазины с книгами?

0


Вы здесь » Форум для друзей!) » Литература » Дитяча література